Blog

Az idei trendek

2020.06.16 17:00
Az idei trendek

Az idei trendek

MI AZ IDEI TREND A BABAVÁRÓK KÖRÉBEN?

A koronavírus átírta a szokásokat! A babát váró párok másképp tervezik a bevásárlásokat és tudatosabban, körültekintőbben választanak a szükséges  babaszobai és egyéb felszerelésekből.

A gyerekágy a hozzávaló matraccal, a pelenkázó szekrény, fürdetéshez a kád és a hozzá való állvány az elsők közt van a beszerzési listán a baba érkezése előtt.

 

Az etetőszéket, pihenőszéket, biztonsági ajtórácsot, utazóágyat melyekre csak később lesz szükség, mostanában már csak akkor veszik meg, ha aktuálissá válik.

Trendi lett, hogy a később szükséges babafelszereléseket a nagyszülők és barátok ajándékba vásárolják.  Ha mi is erre az elhatározásra jutunk, célszerű megkérdezni az újdonsült szülőket, mire is van igazán szükségük, mert a sok felhalmozott holmi, amit nem használnak néhány esetben csak nagyobb nehézséget okoz.

További, tudatosságból fakadó „trendi”, hogy egyszerűbb, olcsóbb kategóriájú kiságyat, pelenkázó szekrényt választanak a szülők. Inkább megvárják, a gyerkőc visszajelzéseit az ágyra vonatkozóan, például, hogy bírja-e a körbe rácsot vagy esetleg át kell-e neki alakítani alacsony heverővé a kombi ágyat. Megnézik, hogy a pelenkázó szekrényt tudják-e majd sima komódként hasznosítani, levehető-e a pelenkázó része.

A multifunkciós babakocsiknál is „trendi” lett a sporólás. Nem, itt ne az árra gondoljanak, hanem a babakocsi színére!

Mostanában a szülők inkább unisex színeket választanak, mint a fehér, szürke, sötétszürke és ezek mindenféle kombinációi!

 

Kevés igazi „csajos” rózsaszín vagy pink babakocsit látni az utcán! Egyre kevesebb a hagyományos „fiús” kék, vagy türkiz szín is! Trendi az összes föld szín: A határozatlan árnyalatú zöldes, szürkés, bézses, capuccinós, de trendi az erős dzsungelzöld, sőt a színes-virágos és fekete  is!

Webáruház készítés
favi.hu