Rólunk

Üdvözöljük a babapalota.hu webáruházban!

Üzemeltetője: Symbiozis International kft.

MI az hogy" SYMBIOZIS"?

Symbiozis szó jelentése:„Több különböző szervezet hasznos együttélése”

Tehát, egymásért vagyunk - ez a mottónk!

Kik vagyunk és miért érdemes minket választani?

  • mert szülők és nagyszülök is vagyunk, sok,sok élettapasztalattal
  • mert jó szakemberek vagyunk, akik 30 éve folyamatosan törekszünk a babák és szüleik kényelmének biztosítására, lépést tartva a magyar piac egyre növekvő igényeivel
  • mert jó kereskedők vagyunk, akik folyamatosan figyelik az újdonságokat, az ár és a minőség optimális egyensúlyát, a lehető legjobb megoldást kínálva a vevőknek
  • mert olyan kereskedők vagyunk, akik ügyfeleinek pontos, precíz  kiszolgálást nyújtunk, szabványok szerinti jótállással, szerviz háttérrel.

A babakocsik és egyéb babafelszerelések terén folyamatosan bővítjük választékunkat. A Symbaba®, Roan®, Baby Lux®, Danpol®, Baby Active, ® , Ania®, stb.márkájú babakocsikon, kiságyakon, matracokon, etetőszékeken kívül több féle pelenkázó lapot, autósülést, fürdetési kellékeket, felszereléseket forgalmazunk. Ezenkívül utazóágyak, járókák, pelenkázó szekrények, hasznos kiegészítők széles választékát kínáljuk vásárlóink és viszonteladóink részére.

Az általunk kínált babafelszerelések elérhetőek más bababoltokban is az ország  egész területén. Érdeklődjön a bababoltokban, kérje márka-katalógusainkat.

Szeretettel várjuk!
Symbiozis Kft, Babapalota

Babakocsik szakértő csapata!

Webáruház készítés
favi.hu